Julmarknad på Råå museum

När det är julskyltning på Råå är det julmarknad på Råå museum. Temat är gammaldags jul med aktiviteter för både barn och vuxna. Museet är öppet 12.00 – 18.00 och det är Fri entré.

På hela museet doftar det jul. Granris, saffran, glögg och kryddnejlikor väcker minnen.
I båthallen blir det försäljning från dignande bord av det som hör julen till som hemstöpta ljus, produkter från Raus stenkärlsfabrik, julhanddukar, julservetter, halmbockar, glöggmuggar, julpynt och tomtar.

Barnen kan lämna sina önskelistor till tomten, som finns i tomteverkstaden hela eftermiddagen. Kl. 15.30 kommer gammeltomten med båt till museet.

Glögg och pepparkakor och kaffe/annan dryck och lussekatt finns till försäljning.

www.raamuseum.se