Shit Happens

Shit Happens

Visas 1 december – 6 januari 2018. 2018 års Faktum-kalender heter Shit Happens. Årets tema tar fasta på hur livet kan förändras. I RumEtt visas bilderna, 1 december – 6 januari, som är tagna av fotografen Marcus Palmqvist.

”Det är lätt att ta allt för givet. Med årets kalender vill vi påminna alla om att livet är en skör balansgång, du vet aldrig vad som händer i framtiden. Samtidigt vill vi skapa förståelse för vilka Faktum-försäljarna är.” säger Anna-Lisa Gustavii, marknads- och eventansvarig Faktum.

Många Faktumförsäljare har varit med om att det plötsligt hänt något som omkullkastat allt. Det kan vara en skilsmässa, ett förlorat jobb eller att man vaknar en natt med panikångest och tror att man ska dö. I årets kalender berättar därför tolv försäljare om händelser som fått deras liv att förändras helt.

”Faktums hjärta är magasinet. Att köpa Faktum är en direkt handling som spelar en avgörande roll för varje Faktumförsäljare. Genom att köpa kalendern ökar man dessutom varje Faktumförsäljares chans att skapa sig den jul man önskar” säger Sarah Britz, chefredaktör Faktum.

Bilderna i årets kalender illustrerar på ett symboliskt sätt 12 starka och personliga upplevelser och är tagna av fotografen Marcus Palmqvist. Dessutom har den finska konstnären Linda Linko bidragit med illustrationer.

Plats: RumEtt

Fri entré